Oliko varauksen tekemisessä ongelmia tai haluaisitko varata puhelimitse? Soita meille!

Viikonloput ja pyhäpäivät eivät ole yrityksellemme este, sillä olemme aina auki viikonpäivästä ja ajankohdasta riippumatta. Joten rohkeasti vain ottamaan meihin yhteyttä soittamalla tai laittamalla viestiä!

📲 010 336 6390

Kuinka saat vuokra-auton käyttöösi

1. Avaa sähköpostissa oleva vahvistusviesti ja mene sen kautta profiiliin.

2. Ota ohjeiden mukaan kuvia autosta. Saat auton ovet auki, kun kaikki kuvat on otettu ja ladattu profiiliin.

3. Auton avaimet sijaitsevat profiilin ohjeiden mukaisessa paikassa. Ota ne sieltä.

4. Ota vielä auton sisätiloista kuvia. Tavaratilan saat auki kuskin puoleisessa ovessa olevasta napista tai laittamalla avaimen takaoven virtalukkoon.

5. Olet valmis matkaan! Turvallista ajoa.

Vuokraa pakettiauto

Nyt voit tarkistaa  vuokra-auton polttoainemäärän missä tahansa suoraan profiilin kautta, sieltä löydät myös keskikulutuksen, montako litraa polttoainetta olet kuluttanut, kuinka kauan olet käyttänyt autoa ja muuta hyödyllistä ajotietokoneen ajoon liittyvää tietoa. Voit myös katsoa lähimmän huoltoaseman profiilin kartalta, jotta säästät aikaa. Kaikki tiedot tulevat suoraan auton sensoreilta*, jotka myös laskevat kuinka ekologisesti ajat käyttäen erilaisia algoritmeja ja antureiden arvoja. Luontoystävällisille kuskeille luvassa pieniä yllätyksiä!
*vihreä ympyrä arvostelee, kuinka ekologinen ajotyylisi on asteikoilla 0-6 perustuen mm. polttoaineen kulutukseen sekä muihin antureiden antamiin tietoihin

Meillä on jatkuvasti alennuskampanjoita, -kuponkeja sekä alennuskoodeja, joten meitä kannattaa seurata Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa.

Ota yhteyttä

Nimi: Sähköpostiosoite: Puhelinnumero: Viesti: Lähetä
Pakettiauton vuokraus Jyväskylä
  1. Vuokraa auto netissä 5 minuutissa.
  2. Auton vuokraaminen meiltä on helppoa ja vaivatonta. Automme sijaitsevat ympäri Jyväskylän ja Helsingin kaupunkia ja varausjärjestelmä toimii 24/7.
  3. Valitse pakettiauto Jyväskylässä ja täytä lyhyt lomake netissä, minkä jälkeen saat sähköpostin, josta löytyy ovienavauspainike ja olet valmis matkaan.
  4. Vuokrauksen päättyessä sulje ovet sähköpostissa olevalla sulkemispainikkeella, jolla ovet lukkiutuvat. Kyllä, pakettiauton vuokraaminen meiltä on näin helppoa ja nopeaa.