Työpaikat Jyväskylä

Olisiko sinusta työskentelemään meille? Etsimme yritykseemme jatkuvasti uusia työntekijöitä erilaisiin asiakaspalvelutehtäviin sekä hoitamaan muuttoja. Tällä hetkellä etsimme sihteeriä sekä muuttomiehiä. Toivomme työntekijöiltämme asiakaspalveluhenkisyyttä, joustavuutta sekä iloista elämänasennetta. Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua, joten toivomme, että voisit olla toteuttamassa sitä.

Muuttomies

Etsimme muuttomiehiä yritykseemme osa-aikaiseen työhön. Työssä tärkeää on hyvä fyysinen kunto sekä asiakaspalveluhenkisyys. Toivomme myös, että muuttomieheltä löytyisi myös B-ajokortti, mutta tämä ei ole pakollinen. Työ painottuu kuunvaihteeseen, mutta satunnaisia muuttokeikkoja on jatkuvasti.

 

Sihteeri/asiakaspalvelija

Tarvitsemme yritykseemme sihteerin, joka hoitaisi suurimman osan asiakaspalvelusta. Työhön kuuluu puhelimeen ja sähköposteihin vastaaminen, muuttotarjouksien jättäminen sekä erilaisten tekstien tuotto. Vaadimme työhön hakevalta täydellistä suomen kielen taitoa sekä hyvää englannin kielen taitoa. Työ on mahdollista hoitaa ainoastaan etänä. Kysy rohkeasti lisätietoja!

 

Nimi:

Sähköpostiosoite:

Puhelinnumero:

Minulla on B- luokan ajokortti:

Viesti: