Tienaa autollasi, Mikä määrittää autosi vuokrahinnan? - Pakettiauton vuokraus

Tienaa autollasi | Mikä määrittää autosi vuokrahinnan?

Autojen vuokrahinnat vaihtelevat luonnollisesti. On olemassa muutamia seikkoja, jotka vaikuttavat siihen, mikä autosi hintahaarukka on. Jotkut ovat sellaisia, joihin pystyt vaikuttamaan ja toisiin et. Otetaan ensin katsaus asioihin, joihin omalla toiminnalla ei voi vaikuttaa.

1. Auton ikä

Auton ikä on sellainen seikka, johon et pysty vaikuttamaan, muuta kuin autoa vaihtamalla. Uudemmilla autoilla hintahaarukka on luonnollisesti korkeampi kuin hieman vanhemmilla autoilla. Toisaalta, jotkut saattavat etsiä juuri joitain retrohelmiä, joita voisi päästä testaamaan.

2. Auton merkki ja malli

Jotkut merkit ja mallit ovat halutumpia kuin toiset. Joillekkin merkillä on suuri vaikutus valintaan ja joillekin taas ei.

3. Auton kunto

Jos otetaan kaksi samanlaista autoa ja aletaan vertailemaan niitä niin yksi asia, joka hintaan vaikuttaa on kunto. Vaikka autot olisivat täysin samanmallisia ja -merkkisiä sekä yhtä vanhoja, mutta toinen on paremmassa kunnossa, on tällöin sen hintakin korkeampi.

4. Auton kuvat

Tämä on sellainen seikka, johon voit itse vaikuttaa suuresti. Jos olet ottanut autostasi hyvät ja laadukkaat kuvat, on todennäköisempää, että saat korkeamman hinnan ja autollasi on kysyntää. Joten hyviin kuviin kannattaa panostaa!