Tienaa autolla

[ecss]

Mikä ihmeen autojen vuokraus- ja tienauspalvelu?

Tienaa autolla - Pakettiauton vuokraus

Tienaa autolla

Oletko pohtinut, mitä tekisit autollesi, kun olet reissussa eikä sinulla ole sille juuri silloin käyttöä? Tai pyöräilet suurimman matkoistasi ja käytät autoasi vain satunnaisesti? Me tarjoamme ratkaisun! Olemme suomalainen autonvuokrauspalvelu, joka auttaa yksityisiä sekä yrityksiä antamaan kaikenlaisia autoja vuokralle ja saattamaan ne suuren käyttäjämäärän saataville. Näin voit kätevästi tienata rahaa ja auttaa autoa tarvitsevaa. Sama toimii myös toisinpäin. Mikäli sinulle syntyy hetkellinen tarve kahdelle autolle, olemme täällä auttamassa.

 

Palvelun avulla voit laittaa autosi sivustolle vuokralle, jotta joku toinen voisi käyttää sitä, kun et itse tarvitse. Voit päättää, milloin autosi on saatavilla ja kuinka pitkäksi aikaa. Laskemme sinulle antamiesi tietojen avulla, kuinka paljon voisit tienata autollasi. Pystyt hintahaarukasta valitsemaan itsellesi sopivimman hinnan. Voit kuitenkin muuttaa vuokraushintaa vielä myöhemmin. 

 

Tarjoamme myös mahdollisuuden asentaa autoon pienen laitteen, jonka netissä toimivan järjestelmän avulla voit seurata, missä autosi liikkuu ja miten sillä ajetaan. Voit katsoa, kuinka ekologisesti kuski ajaa sekä ovatko jarrutukset ja kiihdytykset hallittuja. Näet myös auton kulutuksen. Järjestelmä mahdollistaa myös, että sen avulla käyttäjä voi omalla versiollaan hallita autoa. Ovien avaus sekä etälämmittimen käyttö onnistuu käyttäjän versiolla.

 

Jos et halua asentaa pientä laitetta autoon, on tämäkin täysin mahdollista ja voit tienata autollasi normaalisti. Näin ollen pystyt myös vuokraamaan sivustolta kaikenlaisia autoja huokeaan hintaan. Valitset vain, milloin ja missä tarvitset vuokra-autoa ja voit valita omiin tarpeisiisi sopivan auton. Tämän jälkeen sovit vain omistajan kanssa, mistä noudat auton. Helppoa vai mitä?

Miten voin laittaa oman autoni vuokralle?

Ensimmäiseksi voit laittaa meille autosi tiedot, jotta voimme arvioida, kuinka paljon voisit tienata autollasi. Tämän jälkeen annamme sinulle hintahaitarin, josta voit valita, millä hinnalla vuokraat autoasi. Sitten vain syötät järjestelmäämme, milloin haluat vuokrata autoasi, auton tiedot, omat tietosi, kuvan autosta sekä kaupungin, josta autoa voi ensisijaisesti vuokrata. Emme välitä tietojasi eteenpäin muille käyttäjille.

Laske, kuinka paljon voisit tienata autollasi.

Sinulla onAutosi arvo on


Autollasi olisi vuokrauksia/kk

Voisit tienata vuodessa:


Miten saan tietää, jos joku haluaa vuokrata autoni?

Saat ilmoituksen sähköpostiisi, kun joku on vuokrannut autosi, joten muistathan laittaa tietoihisi toimivan sähköpostin, jota seuraat säännöllisesti. Olet myös itse päätäntävallassa siitä, kenelle ja milloin haluat autosi antaa. Sähköpostiisi saat myös tiedusteluja auton noutopaikasta, kun vuokraus on selvä.

Miksi meidän järjestelmämme on kannattavin?

Järjestelmämme on huomattavasti käytännöllisin markkinoilla olevista vuokrausjärjestelmistä. Jos asennat autoosi pienen autonhallintainstrumentin, pystyt sen avulla helpottamaan omaa työtäsi auton vuokraamisessa. Instrumentin ja netin avulla pystyt seuraamaan, missä autosi liikkuu ja millä nopeuksilla. Näet myös, kuinka ekologisesti kuski ajaa, mikä on kulutus ja tuleeko äkkijarrutuksia.

 

Auton kuski voi omalla versiollaan avata auton ovet sekä käynnistää etälämmityksen. Koska käyttäjä saa auton ovet auki omalla versiollaan, tarkoittaa tämä, että sinun ei tarvitse olla luovuttamassa autoa ja avaimia hänelle, vaan voit vaan jättää avaimet autoon ja hän voi noutaa sen omatoimisesti. Käyttäjä myös näkee järjestelmästä palautteen omasta ajotyylistään sekä ajon kulutuksen.

Tienaa autolla - Pakettiauton vuokraus
Tienaa autolla - Pakettiauton vuokraus

Järjestelmän käteviä ominaisuuksia ovat, että sen avulla pystyy näkemään, missä auto liikkuu ja millä nopeuksilla. Tämä auttaa arvioimaan, kuinka turvallinen kuljettaja käyttäjä on ja kannattaako hänelle vuokrata jatkossa. Jos toivot myös, että autollasi ei käytäisi Suomen ulkopuolella, järjestelmään on myös mahdollista asentaa ilmoituksia, jotka tulevat, jos auto liikkuu, jollain tietyllä alueella. Näin voit tienata turvallisesti autollasi ja olla perillä asioista.