Kokemuksia

Palaute

Erittäin nopea ja helppokäyttöinen systeemi, tulen jo ensi tai siitä seuraavallea viikolla vuokraamaan.

PJ Rental kokemuksia | asiakas Anonyymi
Palaute

Auton sisätilat olivat kyllä puhtaat, mutta esim. ovien sivulokerikoissa oli jotain pieniä roskia. Parkkikiekko oli rikki. Ne eivät sinänsä kyllä vaikuttaneet auton yleisilmeeseen / viihtyvyyteen. Kehitysehdotus: Pakollisia kuvia ladattaessa voisi olla mahdollisuus vielä ylimääräisin kuviin. Esim. jos ottaa kyljestä ison kuvan, niin pienemmät naarmut eivät siitä välttämättä näy, vaan kuva pitäisi ottaa lähempää.

PJ Rental kokemuksia | asiakas Mkko
Palaute

Sisätilojen puhtaus oli hyvä, ainoastaan tavaratilassa hieman hiekkaa. Kaikin puolin mainio systeemi ja kustannustehokas ratkaisu erilaisiin isomman auton tarpeisiin ! Kuvien latauksessa kuvakoko tuli kahden kuvan tapauksessa ongelmaksi (kuva koko hieman yli maximin)

PJ Rental kokemuksia | asiakas Ville
Palaute

Kiitos, homma toimii loistavasti!

PJ Rental kokemuksia | asiakas Satu
Palaute

Kaikki hoitui hienosti. Erityiskiitos polttoaineen tsekkauksesta ennen vuokrausta.

PJ Rental kokemuksia | asiakas Nino
Palaute

Hyvää palvelu 9/10! 👌

PJ Rental kokemuksia | asiakas Justin
Palaute

Palvelu oli hyvää. Kuvien latauksessa Huawei puhelimella ongelmia, mutta onneks onnistui myös ovien avaus soittamalla. Asiakaspalvelu oli erinomaista ja tulemme käyttämään myös myöhemmin teidän palveluja.

PJ Rental kokemuksia | asiakas m.
Palaute

Polttoaineen suhteen parempi käytäntö olisi pyytää tankkaamaan aina täyteen. Nyt oli lähtiessa tankki hieman vajaa ja tankkauksestani varmasti puolet oli edellisen asiakkaan polttoaineita. Tankkaus kulutuksen mukaan on vähän turhaa arvailua. Palautus tankki täynnä olisi yksinkertaisin. Tuulilasissa on kiveniskemä kuljettajan puolella. Huomasin lähtiessä, eli tullut muulta. Vielä ehtii korjaamaan. Muuten palvelu oli erinomainen ja auto toimi hyvin!

PJ Rental kokemuksia | asiakas Pentti
Palaute

Loistava homma, varaan uudestaan ja suosittelen kavereille!

PJ Rental kokemuksia | asiakas Anonyymi
Palaute

Kätevä käyttää, kilpailukykyinen hinta.

PJ Rental kokemuksia | asiakas Nikke
Palaute

Kaikki meni hienosti, auton tietojen seuraamisen ansiosta polttoaineen kulutuksen seuranta oli helppoa. Sivuilla luki vuokrausehdoissa, että palauttaessa autosta pitää ottaa myös kuvat ja todisteeksi tankkauskuitti. Näitten kirjaamista ei ole erikseen?

PJ Rental kokemuksia | asiakas Jesse
Palaute

Auto ja palvelu toimi vallan mainiosti! Ainut miinus oli varsin naarmuinen auto ja eikä siitä voinut ilmoittaa kyseisiä löytöjä mitenkään.

PJ Rental kokemuksia | asiakas Iiros
Palaute

Oikein hyvä palvelu. Paras mitä olen käyttänyt. Kuvan latauksessa kun otin kännykän kameralla kuvan ja sen jälkeen palasin sovellukseen jouduin prosessin alkuun ja klikkailemaan seuraava painiketta jotta pääsin oikeaan kohtaan. Muuten ihan hyvä. Kiitos!

PJ Rental kokemuksia | asiakas Jouko
Palaute

Kuvien lataussysteemi oli hiukan outo. Olisi ollut kiva, jos auton tankki olisi ollut haettaessa täynnä. Nyt piti arvioida paljonko kulutus oli, koska sovellus ei sitä oikein ehkä näyttänyt. Tankissa oli lähtiessä vain 1/4 osa täynnä. Muuten kaikki toimi moitteettomasti. Auto oli helposti haettavassa paikassa.

PJ Rental kokemuksia | asiakas Katri
Palaute

Loistava, kätevä idea ja edullinen joka olikin syy ensimmäiseen käyttökertaan noin 3kk sitte. Miinuksena itellä ei ainakaa heti auennu ovet kun olin kuvat ottanu, pelkkä sivun päivittämine ei auttanu vaan piti käytännössä mennä taaksepäi prosessissa, onneks kuvat oli muistissa eikä tarvinnu ku painella seuraavaa ja sit aukes ovet ku paino aukaise ovet. Vähän hassusti kuvia ottaessa jäi näkymään että lataisi kuvaa vaikka meni eteenpäi ku paino vaa seuraava, mutta luulen että jotkut saattavat jäädä odottamaan että latauspykälät pysähtyisivät. Kokonaisuudessaan loistava palvelu, mutta varausjärjestelmässä hiomista:) Tulen ehottomasti käyttämään jatkossakin mikäli hintataso säilyy nykyisellään.

PJ Rental kokemuksia | asiakas Ville
Palaute

Muuttoni venyi ja veti pinnan kireäksi. Tajusin että pakun palautus menee hieman yliajalle. Kun soitin asiakaspalveluun, sain todella hyvää palvelua, ei haitannut että oltiin vähän myöhässä ja tuli parempi mieli koko muutosta! Kiitos!

PJ Rental kokemuksia | asiakas Anonyymi
Palaute

Auton tankki ei ollut täynnä autoa hakiessa. Jos vaatimuksena olisi täysi tankki auto palauttaessa niin helpottaisi myös tankkausta.

PJ Rental kokemuksia | asiakas Aleksi
Palaute

Auton oikeassa kyljessä oli naarmuja ja pieni lommo jo lähtiessä. Olisi ollut mukava tietää se ennakkoon. Ajoon se ei vaikuttanut ja hyvinhän se muutto sujui siitä huolimatta. Koetin soittaa asiakaspalveluun naarmuista heti varauksen alettua pariin otteeseen ja myöhemmin uudestaan, mutta ei vastattu. Vasta neljänteen soittooni tuli vastaus. Silloin asia kyllä hoitui ja sain ystävällistä palvelua.

PJ Rental kokemuksia | asiakas Maiju
Palaute

Moi, Takaoven yläkulma oli lommolla kun noudin auton. Auton takaa otetussa kuvassa lommoa ei varmaankaan näy. Avainkotelo oli vähän hukassa, mutta löytyi kun soitin asiakaspalveluun. Viesteissä ei ollut mainintaa mistä avain löytyy. Varausvaiheessa olisin toivonut että vielä maksuvaiheesta olisi voinut palata muokkaamaan varausta ja maksullisia lisäpalveluita. Muutoin kätevää. Kiitos, vuokraan teiltä toistekkin.

PJ Rental kokemuksia | asiakas Mirva
Palaute

Sopi erinomaisesti pieneen yhden hengen muuttoon

PJ Rental kokemuksia | asiakas Tommi
Palaute

Auto oli täysin toimiva, ja vuokraus edullinen. Vuokrauspalvelu netin välityksellä toimi moitteettomasti ja asiakaspalvelu vastasi esitettyihin kysymyksiin hyvin. Ainoa oli auton tankkaukseen liittyvä informaatio hieman vaillinainen nettisivuilla. Autossa oli hieman edellisten vuokraajien roskia (tupakka-askeja, kuitteja ja jotain pakkausmuovia). Nämä eivät kuitenkaan sen suuremmin haitanneet ja tuli korjattua oman siivouksen yhteydessä. Nokkakärryt auton mukana on iso plussa!

PJ Rental kokemuksia | asiakas Eetu
Palaute

Vuokrauksen alkaessa en saanut otettua pakettiauton takakontista kuvaa, sillä takaluukun ovi oli niin jäässä ettei se auennut. Meinasi iskeä paniikki, sillä muutimme sen verran tiukalla aikataululla ja vuokrausta oli mennyt lähes 30min ennen kuin pääsin ajamaan. Otin lopulta kuvan auton etupenkiltä pienen ikkunan läpi takakontista, jotta sain koodin avaimeen ja pääsin starttaamaan. Tämähän ei sinänsä ole kenenkään vika eikä siten palautetta, mutta tiedoksi jos tarkastelette jälkeenpäin kuvia. Muuten vuokraus ja muutto sujui sulavasti 🙂

PJ Rental kokemuksia | asiakas s.a
Palaute

Nokkakärryn päälliskumit saanu vähän kipeetä, oli hieman pomppuista kuskaamista. Munalukon avausmekanismi minulle hieman outo, mutta sainhan sen sittenkin auki. Palvelu oli hyvää ja tulen käyttämään palvelujanne vastakin, jos tarve vastii. Yhden tähden pudoitus arvosteluissani johtui siitä, että tekisin mieluimmin kasvoitusten autonvuokrauksen ja kolhujen kartoittamisen. Kuvia otin kyllä, mutta lähettämättä jäi. Kiitos kaverille, joka vastasi puheluihini ja neuvoi asiallisesti, tässä kohtaa palvelu oli erinomaista.

PJ Rental kokemuksia | asiakas Sakari
Palaute

Jos järjestelmä osaisi automaattisesti pienentää liian suuret kuvakoot helpottaisi

PJ Rental kokemuksia | asiakas Marko
Palaute

Moi! Huikeaa palvelua! Yllätyin, kuinka hyvin tämmöiset hommat nykypäivänä toimii. Itse teen muuttofirmalle töitä, joten tiedän mitä laadukas palvelu vuokrapakuissa tarkoittaa. Kiitos vielä extratunnista, keikat saattavat venyä! Maksoin tuon juuri pois. Hyviä jouluja!

PJ Rental kokemuksia | asiakas Anonyymi
Palaute

Muuten homma toimi hyvin mutta semisti ****** lähtee ekana tankkaamaan kun "opiskelijavalo" killitti silmään. Muuttoapu joutui oottelemaan tyhjänpanttina n puoli tuntia.

PJ Rental kokemuksia | asiakas Marko
Palaute

Varauksen tai kuvien lataamisen kanssa on useana kertana ollut jotain ongelmaa, mutta firman 6/5 asiakaspalvelu pelastaa kaiken. Käytän firmaa jatkossakin aina tarvittaessa.

PJ Rental kokemuksia | asiakas Anonyymi
Palaute

Olin yhteydessä sähköpostitse. Paremmat ohjeet voisi olla sivulla, jos haluaa palauttaa auton eri paikkaan.

PJ Rental kokemuksia | asiakas Helmiina
Palaute

Kuskinpuoleisesta pyyhkijästä puuttui sulka jo lähdettäessä, mikä vaikeutti matkantekoa aikalailla näillä keleillä. Auto oli huippukunnossa! Palautushetken kuvien lataamisessa oli jotain häikkää, en saanut ladattua kuin yhden kuvan kerrallaan ja sen jälkeen piti päivittää sivu aina ennen kuin sai seuraavan kuvan ladattua. Voi johtua myös omasta puhelimestani mutta tiedoksi vain. Kiitos 🙂

PJ Rental kokemuksia | asiakas Marko
Palaute

Jatkossa aina tämä!

PJ Rental kokemuksia | asiakas Panu
Palaute

Toimiva vuokraussysteemi. Nokkakärryt oli hukassa, mutta onneksi oli omat kärryt mukana. Kärryjä tarvittiin vain pesukoneen siirrossa.

PJ Rental kokemuksia | asiakas Jukka
Palaute

Erittäin hyvä ja nopea palvelu!

PJ Rental kokemuksia | asiakas Mirva
Palaute

Erinomaista ja ystävällistä palvelua sekä halvat hinnat, suosittelen!

PJ Rental kokemuksia | asiakas Tero
Palaute

Hyvä palvelu. Ei mitään valittamista.

PJ Rental kokemuksia | asiakas Senni
Palaute

Työmiehet oli reippaita ja asiallisia. asiakaspalvelu oli erinomaista 5/5 tälle firmalle

PJ Rental kokemuksia | asiakas Leo
Palaute

Loistava palvelu ja edulliset hinnat. Suosittelen

PJ Rental kokemuksia | asiakas Ville
Palaute

Hyvät autot ja todella toimiva palvelu.

PJ Rental kokemuksia | asiakas Eero
Palaute

Todella hyvä ja helppo palvelu, hinnatkin kohdillaan! Suosittelen!

PJ Rental kokemuksia | asiakas Roope
Palaute

Palvelu pelasi ja homma toimi sovitusti! Suosittelen jokaiselle hinnatkin edulliset.

PJ Rental kokemuksia | asiakas Antti